22 лютого у київському кінотеатрі Kinopark 11 стартував Зимовий Кіноринок Одеського міжнародного кінофестивалю – головний комунікаційний майданчик для представників кіноіндустрії.

Головну професійну подію зими відкрила генеральна директорка ОМКФ Анна Мачух, яка привітала всіх зі стартом 18-го Кіноринку Одеського міжнародного кінофестивалю, та голова Державного агентства України з питань кіно Марина Кудерчук.

Я рада, що ми відновили традицію зустрічатись двічі на рік – влітку та взимку. Останні два роки для всіх нас видались дуже непростими. Щойно ми навчились жити з ковідом, як загострилась ситуація у війні з Росією. Щоденні тривожні повідомлення негативно впливають на всі сфери. Але, мабуть, у нас в кіноіндустрії працюють найстійкіші люди, адже за ці дні ми не отримали жодного запитання про те, чи відбудеться Зимовий кіноринок. Сьогодні в цьому залі присутні представники з усіх куточків України. І ви, як ніхто знаєте, що лише разом ми можемо розбудовувати сильну індустрію та сильну країну”, — зазначила вона та побажала всім учасникам плідного нетворкінгу.

Голова Держкіно Марина Кудерчук додала: “Давайте через українське кіно нести українську культуру в різні регіони нашої країни!

Основним фокусом першого дня стали презентації від компаній FILM.UA Group, Cinema Sound, Big Hands Films, Своє кіно, VLG.FILM та Cinema NEXT.

 

 

Під час першої презентації від FILM.UA Group, було представлено промо-матеріали фільмів «Велика прогулянка», «Я, “Побєда” і Берлін», «Довбуш», «КОZA Ностра», «За двома зайками», «Мавка. Лісова пісня», «Я працюю на цвинтарі», «Снайпер. Білий ворон», «Максим Оса», «Щедрик», «Божевільні».

Презентації продовжила компанія Cinema Sound, яка представила системи Dolby atmos та Dolby vision.

Також відбулася презентація компанії Big Hands Films, де були представлені фільми «Пригоди S Миколая 2» та «Bitcoin movie або кохання у смітнику».

В межах своєї презентації дистриб’юторська компанія SVOEkino представила стрічки, які вийдуть в прокат вже у 2022 році. Зокрема, були презентовані такі фільми, як «Історія моєї дружини», «Мій хлопець — м’ясник», хоррор «Посмертне», “Дияволік. Суперзлочинець і рожевий діамант», “Не говори зі злом», «Вечірка вбивць», «Чоловіки на межі нервового зриву», «Працівник року», «Тато зможе!», «Злочини майбутнього», “Емілі», “Червоний. Без лінії фронту», “Між нами».

Компанія VLG.FILM представила: «Королі репу», «Дон Жуан із Жашкова», «Нація футболу», » 7 бажань», «Пограбування по-українськи», «Дог», «Кролецип та Хом’як темряви», «Пес-самурай та місто котів», четверту частину романтичної історії «Після довго і щасливо», «До чого тут кохання?», «Все завжди і водночас»,» Глибокі води».

Завершився перший день Зимового Кіноринку презентацією від компанії Cinema NEXТ.

Зимовий Кіноринок триватиме до 24 лютого. Програму заходу ви можете знайти на офіційному сайті ОМКФ: https://oiff.com.ua/film-market/program.html

Зимовий Кіноринок проходить за підтримки Державного агентства України з питань кіно, а також партнерів ТРЦ Skymall та компанії Kinopark-Kinoplexx Theatres.

 

Читайте также:

Вокруг Южной Америки за 71 день!

Два отеля бренда Autograph Collection откроются в Шардже

Сезон Манты в Conrad Maldives Rangali Island