#Her_name_was_Pauline. This Kyiv girl, a fourth-grader of the 24th school, was killed by Russian saboteurs yesterday.

The sabotage group shot the whole family with three children. Polina and her parents died. A sister with a serious injury in the 17th hospital, and a brother — in Okhmatdyt.

It happened on Olena Teliga Street. Near Babyn Yar, where 80 years ago Nazi villains also killed entire families, including young children.

The whole world should know this. Putin and his orcs are not interested in our views, age or gender. They are killing us because we are a free country of free people. This is a war for our lives and freedom.

 

 

Її звали Поліна. Цю київську дівчинку, четвертокласницю 24ї школи учора холоднокровно вбили російські диверсанти.

Диверсійна група розстріляла цілу родину з трьома дітьми. Поліна і її батьки загинули. Сестра з серйозним пораненням у 17-й лікарні, а братик – в Охматдиті.

Це сталося на вулиці Олени Теліги. Біля Бабиного Яру, де 80 років тому нацистські нелюди так само вбивали цілі родини включно з маленькими дітьми.

З першого дня віроломного нападу на Україну російські воєнні злочинці вбивають наших дітей – обстрілюючи лікарню «Охматдит», луплячи з «Градів» по дитбудинках і житлових кварталах, розкидаючи замасковані під іграшки міни, розстрілюючи просто на вулицях, як Поліну.

Це має знати весь світ. Путіна і його орків не цікавлять наші погляди, вік чи стать. Вони вбивають нас за те, що ми є вільною країною вільних людей. Це війна за наше життя і свободу.

@iryna.gerashchenko

 

Читайте также:

Співак Monatik написав вірш про російське вторгнення в Україну

Russia has attacked Ukraine!